永州一中2023届下期高二9月月考英语答案
永州一中2023届下期高二9月月考英语答案正在持续更新,目前2026届黄冈八模答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、永州市2024年高考第二次模拟考试试卷英语
2、2024年永州市高三一模英语
3、2024永州市高三二模英语答案
4、永州市2024年下期高一期末质量监测试卷英语
5、永州一中2024年二模成绩
6、2024年永州市中考英语试卷及答案
7、2024永州市一模英语
8、2024永州市高考二模英语
9、2024年永州市高三一模
10、永州市高二2024年联考
Text 10Good morning,class.I would like to thank you all for giving me a chance to deliver this speech aboutcreating a functional study space.Organizing your study room properly should consist of a couple of things.Firstly,you should equip yourspace with functional furiture.Keep in mind that you keep the amount of furniture limited.What youactually need is a good and comfortable chair,a functional work desk and a couple of drawers to keep all ofyour supplies.A computer is quite a practical thing,but it is a potential distraction.Because of this,consider using it only if you really need it.Also,consider having only study data and files on your computerso you would avoid using it for games and such.Secondly,your learning space should always have some basic school supplies such as notebooks,pens,pencils,erasers,sharpeners,rulers etc..When you have equipped yourself with all your textbooks andneeded materials,the next step is to organize it properly.This means that all your supplies should always bejust at the reach of your hand.第二部分阅读(共两节,满分50分)第一节(共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)A【语篇解读】这是一篇应用文,介绍了斯旺西大学的乒乓球运动。2l.C【解析】细节理解题。根据文章第2段“The high performance programme is fully supported byTable Tennis Wales'”的描述可知o22.C【解析】细节理解题。根据第3段“for the past8 years he has been managing and coaching indifferent countries.”的描述可知。23.B【解析】推理判断题。根据第I段“Table tennis is one of the performance sports here atSwansea University..”的描述可知。B【语篇解读】这是一篇记叙文。讲述了小Emma一家的故事。24.A【解析】推理判断题。据第1段中的“we can't imagine that she was very happy..”可知。25.A【解析】细节理解题。据第2段的“…began recording the sweet father-.daughter dance”可知。26.B【解析】推理判断题。据第3段的“looked so excited to be spending time with her dad.和"'I'm a princess not because I have a prince,but because my father is a king!'Paola wrote when sheuploaded the video online.”可知。27.D【解析】推理判断题。据最后1段的“What a lucky girl-一and lucky for us that we got toexperience the Teran family dance-off this time.”可知。C【语篇解读】这是一篇说明文。介绍了动物心脏在人身上使用的尝试。28.B【解析】词义猜测题。根据文章第2段的“both patients'”可知,B选项符合题意。29.A【解析】细节理解题。根据第3段的“The new heart was too small for Kelly's chest.Sosurgeons had to adjust blood vessels(血管)to solve the problem of the size mismatch”可知。30.D【解析】主旨大意题。根据第5段的“…brain-dead people allows for in-depth analyses thataren't possible in living patients,,while ous for living people is on keeping them alive andcomfortable.”可知。
本文标签:
