河南省普高联考2023-2024学年高三测评(二)英语答案正在持续更新,目前2026届黄冈八模答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
1、2023-2024河南省高三阶段性考试(三)英语
2、河南省2023-2024学年度下学年高三开学检测英语
3、2023-2024年度下学年河南省高三模拟考试(二)英语
4、河南省高三联考2024
5、2023-2024年度河南省高三阶段性考试(四)英语
6、2024河南省高三联考
7、河南省高三联考时间2024
8、2023-2024学年度下学年河南省高三开学检测英语答案
9、2023-2024年度河南省高三
10、河南省高中联考2024
英语答案)
第-节One possible version:Dear Agnes,How are you getting along with your studiesthese days?Our school is planning to hold a drawingcompetition for middle school students from arouncthe world,whose theme is "Draw our beautiful life"Knowing that you are so fond of and good at drawingI strongly recommend you join in and hope you willget good results.As the results will be announced on July Ist.2022.your work should be sent to drawingcompeti-tion @inaischool.com before June 28th,2022.Wishyou good luck!I'm looking forward to receiving your reply assoon as possible.Yours sincerely.Li Hua第二节One possible version:She smiled at the bald-headed father and sonand said,"I thought I'd join the club!"Kyle startedlaughing.“You look so funny!”he cried.“Funny?I'll have you know that this is what the best heads arewearing in Paris this season.Absolutely nothing!Sarah joked.Instead of feeling depressed about hisbald head,Kyle was laughing at Sarah's jokes,andOscar threw her a grateful look.When the doctorstold Oscar his son had cancer,he seemed to see thewhole world collapse in front of him,but nowSarah's brave gesture lifted Oscar s heart.When Kyle took a rest a while later.Oscar wentback to the restaurant to find Sarah.“Thank youSarah.You have no idea what your gesture has meanttous,”Oscar said.“I'm glad I can help,."Sarahreplied."I lost my mother to cancer when I was veryyoung,and I remember her courage.I just wanted topass it on.From that day on,Sarah became Kyle sbestfriend,and fortunately,Kyle s treatment wentwell.An act of love and courage is worth a thousandwords.Sarah's gesture gave him the courage to fightfor his life.部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与社会文学本文是应用文文章介绍了一家出版机构的稿件提交信息以及出版政策规定1.A。理解具体信息。根据第一段中的Authors areinvited to submit manuscripts with commercialsales potential in all genres for consideration.particularly in non-fiction可知,The Book Guildd更倾向于出版非小说类作品。2.D理解体信根据Partnership(co-funded)Publishing部分中的The Book Guildwill always fund some of the costs of publishingunder our Partnership Publishingarrangementranging from25%to75%of the cost可知,出版社会承担部分合作出版费用。3.C。理解文章结构、类型。根据第一段中的TheBook Guild Ltd has a long-standing reputation forpublishing quality bookswith commercial salespotential及文中对该出版社出版政策的介绍可知,本文是一则出版社的宜传广告B篇主题语境:人与社会一社会服务本文是记叙文。Lilly Bumpus是一位年仅八岁的癌症幸存者,她通过售卖女童子军饼干来帮助并鼓励跟癌症作斗争的儿童4B。理解具体信息。根据第一段中的Theexperience left her determined to take up theshow them they,.too,can be strong及第二段的内容可知,L山y售卖女童子军饼干是为了帮助患瘤症的儿童5.D。理解具体信息。根据第三段中的Lily's roleas a cancer awareness advocate...an online brandambassador was a piece of cakeor cookieforher可知,当女童子军饼干的销售受到疫情影响时,Ly选择转向网络销售和宣传,6.D。推断。根据倒数第二段中的But Lilly didn tJust conquer AmericaCanadaEnglandSpainParis,Rome,and as far away as Egypt可知,Lilly的女童于子军饼干售卖生意不仅征了美国的消费者,还得到了来自世界各地的众多消费者的支由此可见,她的生意发展得非常顺利7.推斯。根据文章内容可知,该文主要介绍岁的癌症幸存者Lilly Bumpus通