河南省2023~2024学年度九年级综合素养评估(一)[PGZX C HEN]英语答案
河南省2023~2024学年度九年级综合素养评估(一)[PGZX C HEN]英语答案正在持续更新,目前2026届黄冈八模答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、2024河南省九年级学业水平考试仿真试卷b
2、河南省2023-2024学年第一学期期中教学质量检测九年级
3、2023-2024河南九年级英语试卷
4、河南省2024~2024学年度九年级期中检测卷
5、河南省2024到2024英语九年级
6、九年级河南中考答案2024英语
7、2023-2024河南省九年级学业水平卷一
8、河南省九年级英语试卷2024
9、河南省2023-2024学年度九年级期中检测卷英语
10、2023-2024河南省学生英语报答案九年级
教学金国1@©所名接单元测试示范寒之札记his birthday.Passing these certificates means knowing about Canada's drone flying rules.Pramath said he enjoys flying drones in cities like Toronto and has taken many pictures of thecity.He puts the drone up in the air to take photos of his friends whenever they hang out."It'sjust really cool to see what's happening in the air,"he said,"like,it's a whole new thing.I loveit."He also keeps his promise with his parents by earning money doing photography work for realestate companies and other businesses.One unexpected surprise that came from getting certified was influencing his mom to become adrone pilot,too.Pramath said she passed her basic operations certificate so they fly drones togeth-er sometimes outside of the city.24.How did Pramath get his parents to buy him a drone aircraft?A.He agreed to fly it together with them.B.He asked them to buy it for his birthday.C.He promised to pay them back in some way.D.He told them he needed one to get a certificate.25.What did Pramath do to pass the advanced level test?A.He practised flying at school.B.He took flying courses onlineC.He asked his parents for instruction.D.He joined the Canadian Drone Institute.26.What does paragraph 3 mainly show?A.How Pramath makes use of his drone.B.How Pramath earns money for himself.C.How Pramath gets along with his friends.D.How Pramath keeps his drone in a good state.27.Why does Pramath go outside of the city with his mother to fly drones?A.The air in the countryside is fresh.B.There are surprises in the countryside.C.His mother always loves to experience nature.D.His mother's operations certificate is a basic one.【答案与解析】本文讲述了加拿大最年轻的无人机操作高级证书的持有人Pramath的故事。24.C根据第1段第2句可知,Pramath要求他父母给他买一架无人机,并答应会把钱还给他们。25.B根据第2段第4句可知,为了确保通过无人机操作高级水测试,Pramath参加了网上课程的学。26.A根据第3段内容可知,Pramath用他的无人机给在外游玩的朋友们拍照,通过给房地产公司和其他企业摄影挣钱。所以本段主要讲述Pramath如何利用他的无人机27.D根据最后一段内容和第2段第2句可知,Pramath的妈妈在他的影响之下取得了初级证书,这个证书只允许其持有者在乡下操作无人机,所以Pramath需要跟着妈妈去乡下。CMoving to live on a farm in the country was like living in a paradise ()The life there isslower,without the rush one experiences when living in the city.Neighbours are friendly and caring and the homes aren't built on top of each other.Most importantly,the style of life is so muchmore relaxed than that of city living.The usual daily sights for one to take in and enjoy are scenes (of sheep eating whateverthey can find in the fields,as well as cows happily lying in the sunshine.The eyes see acres of【23新教材·DY·英语-BSD-必修第一册-QG】
