(二)英语试题
(二)英语试题正在持续更新,目前2026届黄冈八模答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、2023-2024英语(二)试卷答案
2、2023-2024英语试卷二
3、2023-2024英语试卷二狗子
4、2023-2024英语(二)题型
5、2023-2024英语2试题及答案
6、2023-2024英语二期末考试试卷
7、2023-2024英语ii试题
8、2023-2024英语2试卷答案
9、2023-2024英语2模拟试卷
10、2023-2024英语二单元试卷
全围1®0所名接单元测试示范表教学札记more and more difficult to tell where humans end and machines begin.He said:"It's increasinglyhard to tell where I end and where the computer begins.In the future,it is likely that the smart-phone will not be separated from you at all.It may be embedded in your body or brain,constantlyscanning your biometric data and your emotions."During his speech,Professor Harari highlighted how humans have affected our environmentover time,and suggested that now may be the time to affect ourselves.He said:"Humanity hasalways remained constant.If we told our ancestors in the Stone Age about our lives today,theywould think we are already Gods.But the truth is that even though we have developed more won-derful tools,we are the same animals.We have the same emotions,the same minds.The comingrevolution will change that.It will change not just our tools,but it will change the human beingitself.”If we do manage to merge with machines,Professor Harari suggests it could open the door tosetting up civilizations beyond Earth.He added:"Life will be able to break out of planet Earth andno longer be confined to this flying rock.While Professor Harari's claims may sound farfetched(牵强的),he isn't alone in his vision ofa machine-human world.Back in 2017,Elon Musk claimed that humans should merge with ma-chines,or risk becoming "irrelevant".He said:"Over time I think we will probably see a closermerger of biological intelligence and digital intelligence."28.Why does the author mention a smartphone in paragraph 1?A.To collect data for his speech.B.To have a good lead-in to the topic.C.To say it is harmful to the environment.D.To catch up with the development of science.29.What do we know about Professor Harari?A.His opinions gain much support.B.He is the first expert to put forward the idea.C.He thinks technology will change humans greatly.D.His suggestion of us staying on the Earth is considerate.30.What may be Elon Musk's attitude to Professor Harari's speech?A.Neutral.B.Approving.C.Ambiguous.D.Doubtful.31.What is the text mainly about?A.Humans are near to being combined with machines.B.Calling on people to develop advanced machines.C.A speech caused people's concerns over machines.D.Finding new ways to brcak away from app addiction is vital.【答案与解析】科技的发展给环境带来了影响,同时对人类自身也带来了巨大影响。一位历史学家提到,随着科技的发展,人类越来越依赖智能机器,人类与机器融为一体的时代已不远。28.B第1段用智能手机作为引子,引出作者下面要讲述的话题。29.C根据第3段最后一句可知,Professor Harari认为技术革新不仅会改变工具,还会改变人类。30.B根据最后一段前两句可知,Professor Harari的观点并非一家之言,早在2017年,Elon Musk就发表过相同的观点。综上可推知,他会支持Professor Harari的观点。31.A本文主要讲述了科技发展带来的变化。人类越来越依赖智能机器,人类与机器融为一体的时代已不远DMosquitoes are one of the few unpleasant parts of summer.As the temperature rises,these【23新教材老高考·DY·英语-R-选择性必修第二册-Y】43
本文标签:
