金科大联考·2024届高三10月质量检测(24045C)英语答案正在持续更新,目前2026届黄冈八模答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
1、20242024金科大联考高三十月质量检测
2、2023-2024学年金科大联考高三四月质量检测
3、2023-2024金科大联考高三四月质量检测
4、2023-2024金科大联考高三十月
5、2023-2024金科大联考十月
6、2023-2024金科大联考高三十月
7、2023-2024金科大联考
8、2023-2024学年金科大联考高三12月质量检测答案
9、2023-2024学年金科大联考高三3月
10、2023-2024学年金科大联考高三3月质量检测
英语答案)
全国1®0所名接单元测试示范老教学札记But now,anyone can take a cycling class through the company's Peloton Digital App,since itallows users to stream courses live and on-demand on their devices.Peloton also offers lessons forstrength,yoga,outdoor and indoor running and stretching.Peloton stands out for its energy,enthusiasm,and instructors,as well as the cost.After a30-day free trial,the Peloton Digital Membership is around $13 per month.21.What do you have to prepare in order to use Peloton?A.Various music that you enjoy.B.A computer connected to the Internet.C.Some expensive necessary equipment.D.Some tools that keep you safe.22.What makes Peloton especially attractive to its users?A.It just requires your monthly subscriptions.B.It enables people to have fun while training.C.It provides training that frees people from illnesses.D.It allows you to choose your favorite class quickly.23.Why is Peloton suggested?A.It offers many kinds of training classes.B.It is especially suitable for beginners.C.It allows one to cycle outside as well.D.It provides free useful instruction.【答案与解析】本文主要推荐了一款健身软件。2l.C根据Cons部分的“Some people feel pressured to buy Peloton fitness equipment(设备).”可知,在使用Peloton过程中,你需准备一些较贵的设备。22.B根据Why We Chose It部分可推断,你在训练的时候可以听音乐,即让自已高兴。23.A根据Why We Chose It部分和倒数第2段可知,该软件提供了多种训练课程。BI grew up in a house with an unusual design feature.The floor of part of the house was madeof pieces of chalkboards that my father gathered from the local high school when it was repaired.He add-ed a second large piece on the wall,too.The result was that we always had a place to write notes,draw pictures,do quick calcula-tions,and keep an ongoing grocery list to which anyone could contribute.The wall chalkboardwas used for important notes,while the floor was most handy for messages that were meant tocatch someone's eye the moment they came in the house,things like "I've run out to the store,back in30 minutes'”or“Please start dinner at5:30”.When I was young,I thought that every house would have a large writing area,but then Imoved away and realized that wasn't the case.For years,especially since having kids,I've tried tokeep information organized.Though my Moleskine paper planner has given some semblanceof order to my life,it doesn't make up for a good chalkboard.But now things have changed.I'm pleased to say that a proper chalkboard has finally beenfixed in my kitchensomething that should have happened years ago!My dad recently came for avisit and brought a piece of slate (that fits the wall behind the door,adding a board forchalk.All of a sudden we have an obvious place to go to store information where all family memberscan see it,a place where important thoughts can be written down.I think every house should have a proper-sized chalkboard-a real slate one,if you can find it.【23新教材·DY·英语-R-必修第一册-N】17