全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1
全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1正在持续更新,目前2026届黄冈八模答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2024
2、2023-2024全国一百所名校最新高考冲刺卷英语
3、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一
4、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷答案英语
5、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语三答案
6、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷21ccj英语
7、2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
8、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
9、全国100所名校最新高考冲刺卷英语一2024
10、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一答案
48.C由“Hooke's work in microseopy”可知,是人们知道胡克在显微镜方面的工作,格处意为“款识到的”49.D由“Christ Chureh College”可知是指上大学”,50.A由后面的"Hooke's law”可知,这条物理定律以他的名字命名。51,B由前面的“discovering”可知,他以发现和观察活细胞而闻名,52.D后文的how mosquitoes suck blood"是他所发现的事情,因此空格处是”福露”,53.A由后文的“at architeeture to designa monumen”可知,胡克有机会在建筑方面尝试设计一座纪念碑,“尝试"是try one's hand,54.C由"some practicality to the aesthetic“可知,他是在美学上增加一业实用性,55.C由后面的“underground'"可知,他是在这座60米高的建算下面建造了一个地下实验室。56,D由后面的“where he could conduct science experimenta”可知,他建的是一个实验室,57,A由“the central passage was built toa large telescope”可知,他在中央通道放大型望远镜,因此58.B由后面的“benefited from Hooke's findings”可知,其他科学家是受到胡克的启发,并从他的发现中受益。空格处意为“收藏、存放”。59,C由后文的"there is nothing so far distant"可知,借助望远镜,没有什么温远的东西不可能是现在我们的规野中,根据上文“a large telescope"也可知答案。0.D由前面的“by the help of microscopes'”可知,有了显微镜,再小的东西我们都可以观察到,因此空格处是61.Incredibly 62.completing 63.were used 64.released 65.a 66.on 67.tasks 68.length“小的”,69,central 70.that/which短文改错I am fond of wild animals,which existence makes our world lively and colorfully.However,many wildcolorfulwhoseanimals in nature are in the danger.It is believed that human beings mainly lead A the terrible problem.toThanks to many governments'and organizations'efforts,much attention from the world are paid to theprotection of wild animals.As a member of human beings,I am sure willing to protect the wildlife.So far,Isurelyhad launched two activities to show the public the great achievements make in the protection of the wildlife.havemadeMany of my classmates have joined myself.I hope that more people can participate in the activity to advertisemethe importances and benefits of environment protection.importance书面表达One possible versionTogether for a Shared FutureGood friendsThank you for your welcome.It's a great honor to be a volunteer of the 2022 Beijing Winter Games.Duringthe Games,I tried my best to work together with other team members and finished our work excellently.It wasan unforgettable experience for me to watch the Games so closely.I learned a lot and made many new friends.The slogan "Together for a shared future"surely shows the strength of teams.We're living together onthe same earth,so we should do things together.Only in this way can we have a shared and better future.Thatis also my understanding of "Faster,Higher,Stronger-Together".Thank you.【2022高考临门解密卷·英语卷参考答案(三)第4页(共4页)QG】
本文标签:
