炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题
炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题正在持续更新,目前2026届黄冈八模答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、2024炎德英才大联考四
2、2024炎德英才大联考英语
3、2023-2024炎德英才4月联考
4、2024炎德英才大联考高三月考试卷四(全国卷)
5、2023-2024炎德英才大联考四答案解析网
6、炎德英才大联考2024高三月考4英语
7、2023-2024炎德英才大联考月考四
8、2023-2024炎德英才大联考全国卷四
9、2024炎德英才大联考高三月考卷四全国卷
10、2024炎德英才大联考考前演练2
The NYPDmong three in the couy that have the mechanical dog.The obotbeeninpeieth dangerous materi,Early in the pandemie,itws ud byherkewthpotentially sick patients at hospital sites.The robtie dog wasn't designed tocttoo of murveilance,Mr.Perry saidnoisyd hasflashing lights.It's not something that is cautious."The use of ob in dangerouss to keep police ffceu of harm'way will becometheomInDallas in 2016,the police ended a standoff()with a gunman sought in the killings of five officers byblowing him up using a robot.8.What did Digidog help the police do in the home robbery?A.It helped catch the robbers.B.It sent the victim to hospitalC.It checked the situation in the house.D.It communicated with the robbers.9.What do some people suspect about Digidog?A.It may not be more capable than other models.B.It might be used to watch over our private life.C.Its surveillance may cause danger to people.D.It may not meet our expectation in face of danger.10.What can we infer from the last paragraph?A.It'll be nothing unusual to use robots in factories.B.It'll be no surprise to see police officers in danger.C.It'll be normal to use Digidogs to replace the police.D.It'll be common to use robots in dangerous situations.11.Which of the following is the best title for the text?A.Digidog Stirs Privacy ConcernsB.New York Police Advances RobotsC.Robots Work Fast in the PandemicD.The Public Is Unsure About Digidogs二、完形填空(共20小题;每小题1.5分,满分30分)阅读下面短文,从短文后各题所给的A、BC和D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。After twenty-three years of working for the only employer,I decided to take a year off to find out what Iwanted to be when I"grow up".Starting over is 12 but I'm only forty-one and have a lot of life 13I had thought about this holiday and had been 14 saving money for it.I carefully planned my 15,and when the day came I had 16 emotions-sadness about leaving my work friends,17 about whetherI had made the right decision,and 18 about the next step in my journey.I now have a new routine.Some days,it 19 traveling;other days,it includes volunteering or learningnew skills for a new 20 when I decide to work.I'm still in the middle chapter of my life and haven't 21 what's next.But this journey has 22taught me a lot.It has given me time to slow down to focus on what my life is 23 to be.It has allowed metime to discover my 24,and given me more time to volunteer and serve my 25.I've met many new people and 26 my network of friends.Part of this journey was meant to reinventmyself.I 27 this opportunity seriously and try not to waste one moment of it.I've volunteered numeroushours that have made a(n)28 for the organizations I've helped.I've 29 several new skills that couldturn into a new career.This part of"rest"is better than I 30,and now I can't wait to see what my new31brings!12.A.pressingB.complicatedC.shockingD.scary13.A.permittedB.receivedC.leftD.registered14.A.continuouslyB.eventuallyC.anxiouslyD.temporarily☆分科模拟·英语十一·第43页
本文标签:
