衡中同卷调研卷2023届新高考/新教材(二)2英语答案 趣对答案

衡中同卷调研卷2023届新高考/新教材(二)2英语答案 趣对答案正在持续更新,目前2026届黄冈八模答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、衡中同卷2023-2024高三二调英语
    2、衡中同卷2024调研卷英语二
    3、衡中同卷2024高三二轮专题卷答案英语
    4、2024衡中同卷高三二调答案
    5、2023-2024衡中同卷新高考版英语
    6、2023-2024衡中同卷高三二轮英语
    7、衡中同卷2024答案英语(二)
    8、2024衡中同卷调研卷全国二卷英语
    9、2024衡中同卷调研卷二
    10、2024衡中同卷高三二轮专题卷英语
M:I don't think so.England is my home now.the matter?You look paleM:Ive got another bad headache.W:Oh no.You're getting them all the time!M:I know.I thought I was going to be sick earlier.I've taken the medicine my doctor gave me.W:Good.M:I feel a little better,although the pain is still there.The worst thing is that these pills make me feel verysleepy.I don't know how I'm going to stay awake in class this afternoon!W:Why don't you go home?I'm sure your teachers will understand.M:I might do,if my mom can pick me up.She thinks I should try traditional Chinese medicine.W:That's a good idea.M:You think?W:Well,if what your doctor gave you isn't really helping,why not try something else?M:Good point.W:I went to a doctor earlier.He practiced traditional Chinese medicine to help me with my skin problems.M:Did you?W:Yeah.He gave me a special herbal tea.It tasted horrible,but it made a huge difference!Before this,I hadalready tried every pill on the market with no success.M:Well,that's very encouraging.W:Oh dear,you really look unwell.Come on.Let's go to the school office,and get them to call your mom.M:OK,thanks.You're a good friend.Text 10【“皖八”高三第三次大联考·英语试卷参考答案第2页(共6页)】HDGood morning,students.We have an important announcement to make this morning.Mr.Jenkins,yourphysical education teacher,will be leaving us after 25 years at Evergreen High School.Together,we haveshared many great memories here,and he is a big part of our school's history.He led the boys'basketball teamto a championship the last two years and also helped out with other sports programs.Although we are sad to seehim go,we are happy for him,too.He has been a fantastic coach,a teacher,and more importantly,a goodfriend.He has told us that this decision has been very hard for him.However,his mother has become ill,andit is the right decision for his family.Unfortunately,Mr.Jenkins will not be able to end the year with us,as heis traveling back to his hometown this Friday.This means we won't have time for a proper goodbye celebration,but we hope you will all visit him before he leaves.And finally,to show respect for our good friend,we will benaming the gymnasium "Jenkins'Gym"at the end of the month.Taking over his duties until summer vacationwill be our math teacher,Mr.Ryan.We also have a goodbye card you can sign at the office.Thank you foryour attention and have a good day.参考答案第一部分听力(共两节,满分30分)】1~5 BCCAB 6~10 BAABC 11~15 BACBA 16~20 BCACA第二部分阅读(共两节,满分50分)】2l.C细节理解题。根据短文第二段“The Vision China lectures focus on major issues facing China and theworld,explore what China's successful stories mean for the world,and how Chinese wisdom can help theworld.”可知,与会者能够获得中国的发展经验及其带来的有益启示。22.B细节理解题。根据短文第四段“The China Daily Asia Leadership Roundtable provides a platform forhigh-level dialogue and communication among leaders and social elites in the fields of politics,business andacademia in Asia..”可知,亚洲的领导人、政治家、企业和学术界的社会精英将会被邀请到会23.A细节理解题。根据短文末段“It aims to promote scholarship and cross-cultural understanding amongEnglish educators in China,and to enhance dialogue between China's ELT professionals with their peersworldwide,”可知,TESOL China Assembly是有关英语教学的大会,因而在中国从事英语教学的老师有可能会对此感兴趣。24.C推理判断题。根据短文第二段“‘Get up at6a.m.,arrive at the hospital one hour earlier to help patientscheck in,and..but also their mental well-being.”可知,这份工作要早起,要有耐心和充沛体力,要关心陪护就医对象的身心,故而是一份有挑战的工作。25.D推理判断题。根据短文第三段“Zhang Tian used to work in the Internet industry but after hitting a wal】in her career,.reads all kinds of books on psychology and medical services.”可知,章天原本从事IT行业,在该领域工作受挫后并未气馁,转而从事新的职业,进入新的行业后努力学新知识,补足短板,是一位性格积极而敬业的人。26.B推理判断题。根据短文第四段“Later,the family expressed their gratitude to me over and over again,which warmed my heart and gave me a sense of achievement,”可知,章天首次陪护就医得到了服务对象家人的感谢,因而是成功的。27.A推理判断题。根据短文末段“Although in the eyes of others,this is not a decent job,Zhang Tianregards this job,,and traveling with the elderly,'She says.”可知,章天认为陪护服务的需求将来会更大,章天还计划扩展其陪护服务的项目,因而对其目前的陪护工作是充满信心的。28.B细节理解题。根据短文首段“Nearly half of the buildings in Philadelphia are darkening their lights thisspring after thousands of birds died in the city's largest mass collision in recent history..”可知,此举的目的在于避免鸟类夜间迁徙飞行时撞上建筑物而死亡,也就是为了候鸟夜间飞行的安全考虑。29.D细节理解题。根据短文第三段“To some,it might seem beneficial to leave the lights on to help birds
本文标签: