全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1正在持续更新,目前2026届黄冈八模答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
1、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2024
2、2023-2024全国一百所名校最新高考冲刺卷英语
3、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一
4、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷答案英语
5、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语三答案
6、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷21ccj英语
7、2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
8、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
9、全国100所名校最新高考冲刺卷英语一2024
10、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一答案

BTheyremore fry o ther全国@0所名校高考模拟金典卷C.They are better mixed with emntTheyre reyelable buildingterialsWhat do the examples of the US and Indonesin in paragraph2howA.Used diapers are difficuB.The US wastes a lo of natural resoureC.Used diapers greatly pollute theesn't think so.It'sD.Indoea ismoreactive indealing with pollution.耳虫现象算不上什Whatight be the mos difficu or theA.Finding enough free used diapers.B.Building a house with diapers inreaf似的音乐是否最C.Dealing with the shortage of sand in the world.D.Persuading people to accept their ideas aboutr35.【拔高题】What's the best title for the text?而分散人们对耳A.Building a house with diapers?B.Paving the way for a brighter future?C.An eco-friendly solution for chemical plantsmixing sand,D.A promising strategy to reduce industrial plantsent.Scientists【答案与解析】rs(尿布)to本文介绍了科学家的一项研究一使用用过的尿布代替混凝上中的沙子建房子。landfill and32.答索B解题分析细节题。根据第1段第2句和最后一句可知,挖沙会造成环境问题,而用尿布代替沙子的方法可以of them are减少混凝土中的沙子使用量。因此,这种方法对环境更好。up more than33.含系C解题分析推断题。根据第2段前三句可知,美国和印度尼西亚的例子说明用过的尿布严重污染环境。】diapers and34.累DThey found解题分析细节题。根据文章最后一句可知,对科学家来说,最大的困难可能是如何说服人们接受他们的混凝土制作方案。ght,10%of35.含室An weight,as解题分析主旨题。本文主要介绍了科学家的一项研究一使用用过的尿布代替混凝上中的沙子建房子。第二节(共5小题;每小题2.5分,满分12.5分)uilt a small阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填人空白处的最佳选项。选项中有两项为多余make it less选项。Develop Positive Relationshipsdiapers areOne of the most profound experiences we can have in our lives is the connection we have withre used inother human beings.Positive and supportive relationships will help us to feel healthier,happier,They areand more satisfied with our lives.36oncrete is37 Yet when we try to build relationships,we expect that people will think likewedoAccept and celebrate differences.ole to useIn this way,it issomuch easier tocreate a friendly relationship.However,while wemay ind itinitially easier,the noveyof sameesswould wear off.ntheiffereis a great starting point.53【24新高考·D·英语一Y)
本文标签: