2024届衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)1试题

2024届衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)1试题正在持续更新,目前2026届黄冈八模答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2024衡水金卷先享题分科综合卷全国二卷
    2、衡水金卷先享题答案2024英语全国一卷
    3、2024衡水金卷先享题分科卷英语二
    4、2024衡水金卷先享题全国卷二
    5、衡水金卷先享题2023-2024高三一轮英语
    6、2024年衡水金卷先享题英语四
    7、2024衡水金卷先享题答案高三一轮英语
    8、2024衡水金卷先享题压轴卷二英语
    9、2024衡水金卷先享题全国二卷b
    10、衡水金卷先享题压轴卷2024英语(二)
注意:1.续写词数应为150左右;2.请按如下格式作答。Right then,Jacob decided to throw himself abirthday party.Jacob was crying hard when he heard a softvoice calling out to him,"Happy birthday,Jacob!"®【写作提示】Jacob一直都在不同的领养家庭之间辗转,却从未找到真正属于自己的地方。当他又被送到一个新的寄养家庭时,他被这家人庆祝生日的氛围感染了。他开始期待自己的生日也能被好好地庆祝一番。终于,到了Jacob生日这一天,满怀期待的他却发现,除了Clara,没人在意他的生日。1.根据续写第一段的首句可知,Jacob决定给自己办一个生日派对。Jacobi是如何准备自己的生日派对的?Jacob的生日派对举办得成功吗?Jacob的心情如何?本段可围绕这些内容展开叙述。2.根据续写第二段的首句可知,Jacob哭得正伤心时,听到一个温柔的声音对他说生日快乐。Jacob有何反应?他看到了什么?新的寄养家庭为Jacob举办生日派对了吗?Jacob心情如何?本段可围绕这些内容展开叙述。⑧One possible version:Right then,Jacob decided to throw himself abirthday party.Jacob took his favorite toys anddashed to the backyard.He arranged all of his toysbefore taking the remaining cake.He wrote"Happy Birthday"on a piece of paper.He stoodalone now and looked around.There were noparty decorations,no guests,and no one singinghappy birthday.There was no one to love him andwish him.Tears welled up in his eyes.Jacobdashed back home,buried his face in his knees andgcouldn't stop crying.Jacob was crying hard when he heard a soft voicecalling out to him,"Happy birthday,Jacob!"Helooked up and saw Andrew and the other threechildren.They held several balloon strings and a详box.Clara stood beside them,smiling.Andrew见smiled as he walked over to Jacob."Well,that's a深surprise!"he laughed."Isn't today your birthday?We're here to share your joy."Jacob threw himselfinto Andrew's arms and cried.That evening,they页held a birthday party for Jacob.Jacob was veryhappy and knew everybody in his new family caredabout him7
本文标签: