2024年衡水金卷分科综合卷 老高考英语三全国二卷

2024年衡水金卷分科综合卷 老高考英语三全国二卷正在持续更新,目前2026届黄冈八模答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、衡水金卷2024新高考英语
    2、2024衡水金卷分科综合卷英语
    3、衡水金卷先享题压轴卷2024新高考英语二
    4、2024衡水金卷高三英语
    5、衡水金卷先享题2023-2024高三一轮英语二
    6、2023-2024衡水金卷高三四调英语
    7、衡水金卷先享题答案2024英语全国二卷
    8、2023-2024衡水金卷高三二轮英语答案
    9、2024衡水金卷先享题分科综合卷英语二
    10、衡水金卷2024英语三答案
effective.Al-based therapists can't notice facial expressions,nor are they able to provide the same level ofemotional support as a human can.19 After you share information with an AI therapist,where does it go?Could it be stored in public databases,and then be used or shared by others?It's still early days for AI related to mental health.In the future,it is likely that Al-based tools will be able toprovide more personalized'suggestions for individuals suffering from various mental health problems.But even iftechnology gets there,AI should only play a supporting role.20A.Privacy issues are another concern.B.But ChatGPT is available anytime and anywhere,for free.C.It can not be a replacement for talking to a human professional.D.At the same time,there are disadvantages in ChatGPT's stabilityE.Thirdly,human therapists can tell a patient's psychological state better.F.It has gained massive popularity and widespread usage since its launch.G.However,some experts warn that Al therapists may have some limitations.【答案】16.F17.B18.G19.A20.C【解析】【导语】本文是一篇说明文。文章主要介绍的是ChatGPT作为心理健康治疗师的优点以及存在的问题。【16题详解】根据空前的“ChatGPT,developed by Open AI,an AI company,is a chatbot known for its ability to quickly andclearly answer questions and provide detailed information in a conversational way.(ChatGPT是由人工智能公司Op©nAI开发的聊天机器人,以其快速清晰地回答问题并以对话方式提供详细信息的能力而闻名)”可知,此处简要介绍ChatGPT的基本情况,根据空后的“Now people are starting to use it as a therapist(治疗师)inmental health care.(现在人们开始用它作为心理健康护理的治疗师)”可知,此处开始介绍ChatGPT当作心理健康治疗师。由此可知,此空应引出本文讲述的话题,F选项“It has gained massive popularity andwidespread usage since its launch.(自发布以来,它获得了巨大的人气和广泛的使用)”承接上文,介绍ChatGPT自发布以来很受欢迎,widespread usage引出空后的“作为心理健康治疗师”。故选F项。【17题详解】根据空前的“Besides,a human therapist can only speak to one person at a time and the average therapy fees aregh.(此外,一个人类治疗师一次只能和一个人说话,而且均治疗费用很高)”可知,人类心理治疗师每次只能一对一进行治疗,且费用很高。根据空后的“It provides a timely response to help patients moveforward with their problems.(它提供了一个及时的反应,帮助病人解决他们的问题)”可知,ChatGPT可以提供及时的回应,B选项“But ChatGPT is available anytime and anywhere,.for free.(但是ChatGPT可以随时随第11页/共21页
本文标签: