高三2024年全国高考冲刺压轴卷(一)1英语(老高考)试题

高三2024年全国高考冲刺压轴卷(一)1英语(老高考)试题正在持续更新,目前2026届黄冈八模答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2024高考答案
    2、2024年全国高考冲刺压轴卷(四)
    3、2024年高考真题
    4、2024年高考英语题型
    5、2024高考压轴冲刺卷四
    6、2024年高考冲刺压轴卷四英语
    7、2024年全国高考冲刺压轴卷四英语答案
    8、2024高考冲刺压轴卷4新高考
    9、2024高考冲刺优秀模拟试卷汇编45套英语
    10、2023-2024二零二一年全国高考冲刺压轴卷
As I stepped off the school bus and walked towards myOne possible version:house,Mom was looking out of the kitchen window.My littleHowever,when I felt her arms around me,I读brother and sister raced out to welcome me home.But I读immediately felt her pity.I broke down in tears andignored(不理睬)them,walking and kicking the small stonesexpressed my sadness to her.She patted me while后on the ground as I approached the door.The smell of freshly后listening.Once I calmed down,she told me she hadmade cookies filled the air as I opened the door and took offtried several times for her school's cheerleading team.my shoes.续写Mom dried her hands and looked at me,examining myand that her efforts had finally paid off.It surprisedeyes.She pulled out another plate of fresh cookies that were写me.She wiped my eyes,encouraging me,"Vicki,keepin high temperatures,keeping one eye on my hungry brotheryour head up,and you can do it!"Inspired,I decidedand one on me.I threw down my schoolbag and headedto try out for the gymnastics team.In the followingstraight to my room with my head down.I shut mydays,I practiced hard.door,only to hear a light knock."Vicki,can I come in?"her quiet voice asked as II felt at last that I was prepared to try out for读watched the door open.She held her arms out to me andthe gymnastics team.I entered the competition withsaid,"I called the office at school to find out.I know youconfidence on the big day.I discovered my name was后didn't make it."I couldn't believe that she would be so nosy(爱管闲事的)as to call the office to find out who made the详情请参考答on the list after impatiently waiting for the results forseveral days.I hurried home with excitement after续cheerleading team.school.From Mom's big smile,I realized she already解析knew the good news.She congratulated me.I thankedher and gave her a hug.Inspired by this victory,Itried out for the cheerleading team again months laterThis time I made it.I knew that if I kept my head upand gave it my all,I would succeed.注意:附l.上周六我和Eric去了气候宜人的昆明旅游。(climate)汉1.续写词数应为150个左右:加Last Saturday,Eric and I visited Kunming,whose读2.请按如下格式作答。题climate is very pleasant.2.我们去了商业区,并在两家超市买了一些当地的特产。However,when I felt her arms around me,I后(downtown)immediately felt her pityWe went downtown and bought some local specialproducts in two supermarkets.3.在昆明居住着20多个少数民族,如彝族,白族,傣族,写I felt at last that I was prepared to try out for话仅举几例。我们了解了他们的不同的文化和俗。(t和the gymnastics team.name but a few;diverse)文There are more than 20 ethnic minorities living inKunming:Yi Nationality,Bai Nationality and DaiNationality,to name but a few.We learned about theirdiverse culture and customs.【写作提示】附4.我们参观了云南民族村。除了欣赏设计奇特的建筑物,加我们还观看了精彩的表演并品尝了特色美食,这些给我读作者的母亲曾经是学校的拉拉队队员,作者认们留下了深刻的印象。(apart from)We went to the Yunnan Nationalities Village.Apart后为这很有趣。读高中时,作者参加了学校拉拉队队员的选拔赛,希望自己也能像母亲那样入选拉拉队:from appreciating the buildings with fancy designs,we watched some wonderful performances and tasted续不幸的是,作者没有被选上。受到打击的作者也无special snacks,which made/left a deep impression on心参加接下来的体操队队员选拔赛了。回到家后,写us.作者一个人躲进了卧室。不一会儿,母亲走了进来。5.为了记录这愉快的时光,我们拍了一些照片并写了旅游作日记。(journal)To record the happy time,we took lots of photos andwrote travel journals.1.根据续写第一段的首句可知,当作者感觉到母亲搂着自己时,立刻感受到了她对自己未入选的读惋惜。作者有何反应?母亲是如何安慰作者的?作者心理有何变化?结合续写第二段的首句可知,作后者决定参加体操队的选拔。作者是如何准备的?本续段可围绕这些内容展开叙述。2.根据续写第二段的首句可知,作者觉得自己写终于可以参加体操队的选拔了。作者成功入选体操队了吗?作者心情如何?作者的母亲有何反应?作者还会继续参加拉拉队的选拔吗?作者有何感悟?本段可围绕这些内容展开叙述。7
本文标签: