安徽省2024届“皖南八校”高三第三次联考HD答案(英语)
安徽省2024届“皖南八校”高三第三次联考HD答案(英语)正在持续更新,目前2026届黄冈八模答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
agreed and asked him to do lots of different jobs,which the man always did happily.He eventually discovered that he couldbe an excellent cook and saved enough money to open his own sandwich shop,which became really successful.One day,he saw the woman there and immediately told her that she would never have to pay for anything when she ate at hisrestaurant,because it was her kindness that had made his success possible.参考答案1~5 BACBC 6~10 CAACB 11~15 CABAB 16~20 BACAB2l.B细节理解题。根据第二段A Letter on Depression部分的内容可知,Elizabeth遭受抑郁困扰,但是她并没有被打败。22.B细节理解题。根据第三段An Angel Named Maria部分的内容可知,这篇文章讲述的是收养弃婴的故事。23.C主旨大意题。根据第一段可知,Elizabeth Sherrill是一位资深作家,文中介绍了她写的几篇文章。24.B推理判断题。根据第一段的The Omaha tribe has wandered these..but as the region's only doctor..可知,第段的环境描述是为了来引出这篇文章的主题。25.D推理判断题。根据第二段的When Susan was8 years old,she waited at the bedside..The episode bothhaunted and motivated Susan.可知,她的家乡缺乏医疗资源促使苏珊成为了一名医生。26.D推理判断题。根据第三段的But there was further to go.·held stiff against the progress of women.可知,苏珊的大学生活充满了艰难。27.B推理判断题。通读全文可知,苏珊是乐于助人和努力工作的。28.C推理判断题。根据第一段中That is a major drop from3.5 million cases of infected people in1986..可知,在过去这些年里,这种疾病被控制得很好。29.D推理判断题。根据第二段中The worm grows in people for up to a year before painfully coming out,often throughthe feet or other sensitive parts of the body可知,这种疾病最后会让人很痛苦。3O.B细节理解题。根据第三段中But it can be prevented by training people to filter(过滤)and drink clean water可知,最好的解决办法是保证饮用水干净。3l.A词义猜测题。根据第四段中Guinea worm disease could be the second human disease to be ended..for thepopulations where Guinea worm disease still exists often face insecurity,including conflict,which can prevent workersand volunteers from going house to house to offer support可知,此处是指“彻底根除”这种疾病不容易。32.C写作目的题。第一段主要讲了世界上的一些语种正在不断地消失,以及保护语言多样性的意义,旨在说明用音乐专辑的形式保留Cherokee语言的原因。33.A细节理解题。根据第二段的The album features a dozen Cherokee artists and includes a real variety of genres(类型)ranging from folk,country,and heavy metal to hip hop.可知,这张内容丰富的专辑囊括了各种各样的音乐类型。34.A推理判断题。根据第四段的The Cherokee language is so powerful that people can enjoy using it very easily andare unable to stop using it可知,Cherokee容易使人迷恋。35.D标题归纳题。本文主要讲了用艺术的方式保留濒临消失的语言一用音乐专辑的方式去感染人们使用、保护语言。36 ~40 CGABF41.B在孟加拉湾波涛汹涌的水域上,一艘载满移民工人的船返回安得拉邦。42.A其中一名工人凝视外面的海浪,他有一个关于从出生后就没见过的两岁儿子的梦想。43.D从上文的On the choppy waters of the Bay of Bengal,a shipwith migrant workers returned to AndhraPradesh..可知,当他返回到他的村庄时,他要求与长辈们见面。44.C最后,长辈们同意了,年幼的儿子Sam成为了村里唯一被选择去上学的孩子。【高三联考·英语参考答案第3页(共4页)】9110C-H
本文标签:
