2024年山西省初中学业水平考试适应性测试(二)2试题(英语)
2024年山西省初中学业水平考试适应性测试(二)2试题(英语)正在持续更新,目前2026届黄冈八模答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、山西省2024初中学业水平考试英语
2、2024山西省初中适应性考试
3、2024年山西省初中学业水平考试试题与答案
4、山西省2024年初中学业水平考试
5、山西省2024年度初中学业水平考试模拟考场押题卷英语
6、山西省2024年初中毕业班综合测试二
7、山西省2024年初中学业
8、山西省2024初中学业水平考试答案
9、山西省2024年度初中学业水平考试模拟考场冲刺卷英语
10、山西省2024年度初中学业水平考试模拟考场摸底卷英语
24.A细节理解题。根据题干信息,可将答案定位到第二段“Dean told me she was inspired bya visit to Watkins Elementary,in Washington,D.C.,where this idea is germinating.”根据定位信息可知,A选项符合题意。文中inspired by是关键信息。25.A细节理解题。根据题干信息,可将答案定位到第二段“Students grow vegetables in theirschool garden.They also roll up their sleeves in the school's kitchen to participate in aFRESHFARM FoodPrints class,.”及第三段“FRESHFARM programs is associated withincreased preference for fruits and vegetables.And,the CDC points to evidence that nutritioneducation may help students maintain a healthy weight and can also help students recognizethe connection between food and emotional wellbeing.Given the key role diet plays inpreventing chronic(慢性的)disease,.”根据定位信息可知,孩子们可以在该项目中自己动手种植蔬菜,自己亲手烹饪饭菜,该项目也增加了孩子对蔬菜和水果的喜欢,还可以对学生的一些慢性病进行预防,故只有A选项没有提到,符合题意。26.B推理判断题。根据题干信息,可将答案定位到文章第四段it's unrealistic to think that acooking curriculum could overcome such a sweeping,societal problem."We know from yearsof evidence that we need multiple things to come together to support healthy eating,”根据前后文的分析,可以知道说话者的意思是只靠烹饪课程进校园来解决美国根深蒂固的不健康饮食惯的问题是不现实的,而要靠社会的共同努力来形成健康的饮食惯。B选项符合题意。27.D主旨大意题。根据题干信息,可通过分析文章第一段“there's new momentum(势头),toweave food and cooking into the curriculum again.”文章第三段“Evaluations showparticipation in FRESHFARM programs is associated with increased preference for fruitsand vegetables.And,the CDC points to evidence that nutrition education may help studentsmaintain a healthy weight and can also help students recognize the connection between foodand emotional wellbeing.Given the key role diet plays in preventing chronicdisease,”以及文章最后一段“At a time when the U.S.spends billions of dollars on diet-related disease,an investment in nutrition education makes sense,""The hope is thatintegrating nutrition and cooking into a school program will give kids the skills andinspiration to eat well,and help put them on a healthy path.”根据这几段中涉及的关键句分析,根据“cooking and gardening”“school curriculum”“nutrition'”“inspiration”等关键词,可以推断出文章讲的就是把烹饪和园艺课程引进校园给学生带来的营养和健康认知的改变。故D选项符合题意。c【文章大意】哈佛大学的克劳迪娅·戈尔丁(Claudia Goldin)因其对劳动力市场中女性的研究获得了2023年诺贝尔经济学奖。她研究了几个世纪以来职业女性角色的变化,以及男女薪酬差距持续存在的原因。28.D细节理解题。根据第一段和最后一段判断。第一段句意:哈佛大学的克劳迪娅·戈尔丁英语试题答案第6页(共10页)
本文标签:
