[金科大联考]2024~2025学年度11月期中质量检测高一(25136A)英语试题
[金科大联考]2024~2025学年度11月期中质量检测高一(25136A)英语试题正在持续更新,目前2026届黄冈八模答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、2024到2024学年金科大联考高32月质量检测
2、2023-2024金科大联考12月
3、20242024学年金科大联考
4、20242024金科大联考高三十月质量检测
5、2023-2024金科大联考高三12月质量检测英语
6、2023-2024金科大联考高三十月
7、2024金科大联考答案
8、2023-2024学年金科大联考高三3月质量检测英语
9、2023-2024学年金科大联考高三3月
10、2023-2024学年金科大联考高三9月质量检测
【写作提示】语篇类型是记叙文,主题语境是人与自我之做人与做事。伊桑和卢卡斯从小就形影不离,他们的友谊深厚而持久。他们不仅仅是最好的朋友,更是对方坚实的依靠。在卢卡斯二十岁生日之际,伊桑决定让他的生日永生难忘。于是,他在一个遥远的小镇拍卖会上为卢卡斯买下了一辆他心仪已久的经典摩托车。不过,当他准备把摩托车骑回家时,却在路上遇到了暴风雨。·g根据续写第一段首句可知,伊桑把摩托车的手把抓得紧紧的。那么这一路上,伊桑遇到了什么事情呢?再根据续写第二段首句可知,摩托车受损了,因此该段也该说明摩托车受损的原因。根据续写第二段首句可知,摩托车受损了,伊桑非常失落。那么摩托车还有望修复吗?卢卡斯是否过来帮忙了?卢卡斯对于自己受损的礼物是何反应?度One possible version:Ethan's grip on the motorbike tightened.Theonce shining classic motorbike was now a wet andslippery beast under his control.Suddenly,a crackof thunder burst across the sky,and a flash oflightning struck a tree nearby,causing it to crashonto the road,directly in Ethan's road.To avoidthe fallen tree,he accidentally slipped and fell.As aresult,the precious motorbike was thrown severalmeters away,and its chrome accents werescratched by the impact.Its special retro design度was completely ruined.Ethan's heart sank as he looked at the damagedmotorbike.Suddenly,the sound of a familiar enginecut through the rain.It was Lucas,who had felt asense of unease and decided to track down his friendUpon seeing Ethan and the fallen motorbike,Lucasasked,“Ethan,are you okay?”“T'm fine,.but yourbirthday gift ...Ethan gestured to the damagedmotorbike.Lucas immediately understoodeverything and said,"What matters is that you'resafe."Although the birthday surprise didn't go asplanned,it turned out that the friendship was thebest birthday gift.详见答案解析页11
本文标签:
