河北省2025-2026学年第一学期中段调研检测卷九年级英语答案
河北省2025-2026学年第一学期中段调研检测卷九年级英语答案正在持续更新,目前2026届黄冈八模答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、河北省2023-2024学年度九年级结课检测卷英语试卷
2、河北省2023-2024学年第一学期期中检测英语
3、2023-2024河北省九年级第一学期期中考试英语试卷
4、河北省2023-2024学年度九年级期中检测卷
5、2024年河北区九年级二模英语答案
6、2024年河北初三英语期末
7、河北省2023-2024学年九年级第一学期期中阶段性检测
8、2024年河北省九年级基础摸底考试英语试卷二
9、2024年河北省九地市第二次模拟考试英语试卷
10、河北2023-2024九年级期中
21:18184冲刺卷英语答案 甘肃.pdfM:Really, that sounds great and remind Paul to bring his speakers so that we can play some music.W:OK. I'll call him right now.(Text 9)M:Hi! I'm Robert. What's your name?W: Hello, Robert. My name's Betty.M:Hi,Betty. Are you a new student here?W: Yes,I had my first lesson this morning. Are you a new student,too?M:It's not so long reall. What class are you in?【英语卷参考答案第22页(共40页)】W:@I am in Art Class Three, It's for beginners. And what about you?M:I am in Art Class One. How long have you been here?W:Only a week.M: Wow,not long. Where do you live? With a local family?W: Well,I'm staying in the hotel at the moment It's a bit too far from here I'm loking for somewhere nearer. Do you know of any good places?M: Yes. Well,I have a friend called Tom. His sister has a spare room in her flat and she's looking for aroommate. Would you like her phone number?W: That would be great! Thanks for your help.(Text 10) Hello, everyone! I'm Melton Angeleno and I'm really excited to share my experience of studying abusiness in America. I came to the Unites States 6 years ago after quiting my job as a bank clerk. And Istarted off with a small restaurant. @I did all the cooking myself and my wife handled the chores. Mycooking is great. And word got around town about my cooking skills. It was really too much work for two people. When that restaurant became very busy, I decided to expand my business. Idon't have any TVcommercials because they are too expensive. But I advertise a lot on the radio and @I always putcustomers in mind and make the dining atmosphere as comfortable and pleasant as I can so that they willwant to come back.Hopefully my advice will be hefpful to you. Thank you!参考答案1-5 BCAAB 6-10 CCBCC 11-15 ABCCA 16-20 CCACA【语篇解读】本文是一篇应用文。文章主要介绍了几个帮助青少年在网上赚钱的途径。21.C细节理解题。根据 Take Surveys 部分“Another easy task teens can do to earn money is to takesurveys online. You don't need any work experience to do this and can be as young as 13 years old toget started. Survey sites like VIP Voices, Swagbucks, Harris Poll, E-Poll, and Paid Viewpoint allowteens to start taking surveys for cash and gift cards.(青少年赚钱的另一个简单方法是在网上做调查。你不需要任何工作经验来做这件事,13岁就可以开始。像VIPVoices,Swagbucks,Harris Poll,E一Poll和Paid Viewpoint这样的调查网站允许青少年开始接受现金和礼品卡的调查。)”可知,青少年可以在 Swagbucks 网站进行在线调查来赚钱。故选C项。22.A细节理解题。根据 Customer Service 部分“If you are 16 years old and over, you have a chance towork with Uhaul as a customer service person. You just need to have a good pair of headphones andhigh-speed Internet in order to do this job. Basic pay starts at $ 7.50 an hour.(如果你年满16 岁,你有机会作为客户服务人员在Uhaul工作。你只需要有一副好的耳机和高速互联网就可以完成这项工作。基本工资为 7.5美元起每小时。)”可知,在Uhaul工作你至少应该得到 7.5 美元每小时的报酬。故选A项。23.B细节理解题。根据 Etsy 部分"You can open up an Etsy shop to share your works. Etsy is great forDIYers who can create new products.(你可以开一个 Etsy 商店来分享你的作品。Etsy 非常适合那些可以创造新产品的 DIY者。)”可知,那些喜欢创造新事物的人可能会被Etsy吸引。故选B项。【语篇解读】本文是一篇记叙文。文章讲述了摄影师丽塔·南尼尼重返纽约后对地铁始发站和终点站拍照的经历及其感慨。24.A细节理解题。根据第一段“But after relocating to New Jersey for several years where subway is notan option, Nannini found that absence did make the heart grow fonder— maybe even for pizza rats.During her visit back to New York, Nannini nodded, noticing improvements in the subway's facilities.(但是,在搬到新泽西州几年后,由于当地没有地铁可选,南尼尼发现,缺失反而让她的心中更加思念一也许甚至对吃披萨的老鼠来说也是如此。南尼尼回到纽约时,她点了点头,注意到地铁设施有所改善。)”可知,南尼尼再次回到纽约,她感到地铁设施有所改善,很不错。故选A项。【英语卷参考答案第23页(共40页)】
本文标签:
