2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案
The heroes are seen through the eyes of friends and even enemies.Thor's journey is toldSebastian has a saying that your disability is not in your body...

The heroes are seen through the eyes of friends and even enemies.Thor's journey is toldSebastian has a saying that your disability is not in your body...
group who didn't use the programs12.What can be infe-全国10四片6发适所才保于经悬A.We cr全国100片名校最新高考楼拟示范意人NewBgum clon the Fortunevmte h...
4.A.dealB.partyC.dinnerD.track5.A.awkwardB.naturalC.oppositeD.sameD.Otherwise6.A.HoweverB.ThereforeC.InsteadC.requestD.doubt7.A.offerB.invitationB.lef...
posting videos,filming the process on his phone and 54 the videos himself.55his success to his mum,problem l behyouget off the phne!mthingseemed tbeHi...
【解题导语】本文是一篇说明文。文章主要介绍了世界上最古老的硬币铸币厂。56.was used考查时态语态。主语the site是谓语动词动作use的承受者,用被动语态;arou...
environment,inspired by the talented young people Iwas helingto5 theirreeNow,I realize tht there are job hat will keep you happy.60and inspired.A.mess...
"Since there are not enough raw minerals for every internal combustion engine car to be re-large collection,sorting by author will make it a lot easie...
the books will be there on the shelvesIhope everyone can pick upanke the poch本报采编中心book and just reading in this digital era.(听力材料及参考答案...
A68(Bprograms are far less thn cm otherA8D6he spacecraf 62an orbtercapsulelander and ascent stage.It is China's firstereturn mission,making the nation...
四阅读理解A四阅读B(C)46.The training classes are mainly for(D)51.What can we learn about Benny from thefirst paragraph?A.people of all agesA.He is a s...
Kenya has recorded 179 elephant deaths this year due to the extreme drought24.How did the boy impress the writer?A.He was badly behaved.ffetingprtsof...
30.What does the fifth paragraph mainly talk about?37 E During a glamping trip,for example,The findings of the new study.tents are equipped with elect...
参考答案及解析英语2023届高三年级2月份大联芳英语参考答案及解析第一部分阅读者认为儿时溺水的经历使自己更喜水性,对自己有第一节益。故选B。A5.D【解析】细节...
w可知,作者在此处说明人们在交谈中进行眼神交流时会记住更多对方所说的话,反之亦然。因此D项符合此处内容。D项中的remember与本段中出现的remember、remembere...
50.B。根据本句中的while I went to buy food可知,Rosita的弟弟Joseo总是在作者去买食物的时候帮忙照看她的物品。51.B。根据上一句内容可知,作者很感激。52.D...
该应用,以便让人们没有网络时也能使用。D篇主题语境:人与社会一一艺术本文是议论文。Allen凭借AI技术创作的画作获奖后引起了巨大的争议。32.C。理解具体信息。...
33.What does the underlined part"chow down on"in paragraph 4 probably mean?A.Hatch.B.Eat.C.Protect.D.Reject.4.What is the pupoe paragaph 5?A.To put fo...
40.G。由前文“Then how can we humans think as one big community?Governments should make powerfulregulations.Companies ought to engage in shared practic...
式的志愿者活动,我们也可以自己为老人提供志愿服务,因此D项符合此处内容。D项中的formalized volunteering与上一段中的organizations相照应。39.F。根据本段的...
第四课时第1版时尚阅读4.My father is a cook before.参考答案读有所思is→was1.Yes,I do./..5.Mrs.Green plans cooking a big dinner.2.I feel happy when I eat...
1-5 ABCAC6-10 BAACB11-15 BACBC16-20 ABCAB21-25 BADBC 26-30 ADACB31-35 DDABA 36-40 GDBCF41-45 DBACD 46-50 BABBC51-55 CDCAA56.raising57.alternatives58.w...
全国100所名粒最新高考模拟示苑卷人eesWedto the appeal for help we read in his eyes.And we were terrified by the pistoofinpolicn,He motioned s roSuddenl...
团GLBL吧Ev第二节听第6段材料,回答第6、7题。学美径报社第(C)6.Why does the woman start theconversation?EARNING ENGLISHA.To get some information.分B.To i...
Sectiontake a message for sb.为某人message意为Sectionrain,could,play,problem,he,cook捎个口信消息;信息”。4.Where is Jim?There is a phone call forleave...
50.B【解析】本句中的hope与上句中的hope相呼应,又根据后文提到大家都搬家了,可推测本句意为:随着时间(夏天)的进展,希望逐渐渺茫。fade逐渐消失,淡出,渺...
)33.A.friendsB.classmates级装禁箱短文,A金D后每府短文后有五个小富E格后有大个小C.relatives每小题2分,共52分题,(A)情阅读下面短文,从每小题所给的A、B、C...
39.C根据关键词“store”可知,此空选C项。40.F此空选F项,F项中的it指代前面提到的“a recycled food shop”。【文章大意】本是一篇记叙文。Reese Osterberg的棒球...
21.B(解析:细节理解题。根据每个网站的收费对比,Netflix,£4.99;Prime Video,£4.49forstudents;Disney+,£7.99;Apple TV+,£6.99。由题干可知,college fre...
24.A.confusedB.disappointed1.活动的过程;C.scaredD.curious2.活动的含义。25.A.punishB.hide注意:1.词数80左右;C.abandonD.kill2.可适当增加细节,以使行文...
28.B。理解文章结构。根据划线词前面的due to可知,逗号前后的内容为因果关系。逗号后面的内容意为“80%的土地不适合雨养农业一一种植那些需要定期降雨的作物”。t...